Noppert ook te sterk voor Vincent van der Voort

07-10-2021 LEICESTER – Gisteravond bereikte Danny Noppert de kwart finale in het World Grand Prix ten koste van Vincent van der Voort. Zowel Noppert als Van der Voort begonnen scherp aan de wedstrijd. In de eerste leg werd Noppert gelijk gebroken en behield Van der Voort ook zijn tweede leg. Noppert liet het er niet bij zitten en wist de twee opvolgende legs beide naar zich toe te trekken. In vijfde leg en wist hij middel dubbel achttien de vijfde leg en eerste set te winnen.

In de tweede set kwam Noppert deze keer met een sterk begin. Hij stond in de tweede set met twee tegen nul voor. Van de der Voort wist de derde leg nog wel te winnen echter mocht het niet meer baten. Ook de derde en beslissende leg ging naar de Jouster.

In de derde set bleef het spannend tot aan het eind. Beide heren wonnen twee legs waarin de laatste in het voordeel van Noppert zijn kant op viel. In de wedstrijd tegen van Gerwen wist de Jouster ook al te winnen. Hij gaat nu door naar de kwartfinale waarin hij donderdag tegen de Engelsman Ian White zal aantreden.