Onderzoek naar kwaliteit van dienstverlening

16-03-2021 LEMMER – De gemeente doet mee aan het project Koplopergemeenten Onafhankelijke Cliëntondersteuning van het ministerie van VWS. De Fryske Marren werkt in dit project samen met de gemeenten Opsterland en Ooststellingwerf.

Uw mening telt
NB Advies voert in opdracht van de drie Friese gemeenten onderzoek uit naar de wensen en ideeën van inwoners, over onafhankelijke cliëntondersteuning. Zodat de manier waarop deze voorziening nu in de gemeente geregeld is, in de toekomst nog beter aansluit bij de behoeften van inwoners. Doet u mee? Uw mening is belangrijk! Ook als u op dit moment geen problemen ervaart.

naar het onderzoek

Invullen duurt slechts enkele minuten, uw antwoorden worden anoniem verwerkt

Over cliëntondersteuning
Onafhankelijke cliëntondersteuning is voor iedereen beschikbaar die een probleem ervaart op zijn of haar levenspad. Een onafhankelijk cliëntondersteuner denkt met u mee en wijst u de weg naar alle mogelijke oplossingen. Een cliëntondersteuner heeft geen belang bij de uitkomst en werkt dus onafhankelijk van alle partijen. U kunt er bovendien kosteloos gebruik van maken. De gemeente is verantwoordelijk om de beschikbaarheid van cliëntondersteuning in uw omgeving te organiseren.