Oproep meldpunt toeslagenaffaire

17-10-2020 LEMMER – Woont u in gemeente De Fryske Marren en bent u in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst? Neem contact op met gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of via shv@defryskemarren.nl. Geef uw naam en telefoonnummer of e-mailadres aan ons door. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op. Samen gaan we in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen doen.

De Belastingdienst zette de afgelopen jaren bij ouders onterecht de kinderopvangtoeslag stop en vorderde het uitgekeerde geld terug. Heeft u als gevolg hiervan hulp nodig? Bijvoorbeeld bij schulden, gezondheidsproblemen, inkomensverlies, het vinden van werk of bij de opvoeding van de kinderen? Dan willen we graag met u in contact komen om te helpen.

Het is ons niet bekend hoeveel gezinnen in onze gemeente in de problemen zijn gekomen door fouten bij de Belastingdienst. Vanwege de privacyregels mag de Belastingdienst geen namen doorgeven aan ons. Daarom doen wij deze oproep om u bij ons te melden.