Ray Geerling aangesteld als interim-directeur Empatec

20-04-2021 LEMMER – Ray Geerling is vandaag als interim-directeur van Empatec NV. Dhr. Geerling is door de Raad van Commissarissen van Empatec NV aangesteld als de tijdelijke vervanger van algemeen directeur Harry de Wit. Statutair directeur Harry de Wit is vanwege ziekte langere tijd afwezig.

Over Ray Geerling
Ray Geerling woont in Steggerda en is al ruim dertig jaar werkzaam in het sociaal domein in diverse directiefuncties. Zowel in het werkveld van de private als de publieke sociale zekerheid. Als adviseur, interim-manager en (commercieel) directeur in zowel werk, re-integratie, participatie, inkomen en zorg van de sociale zekerheid/het sociaal domein. Naast zijn werk geeft hij trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van de sociale zekerheid en management.

Aanvulling
Met zijn kennis en ervaring is de heer Geerling een goede aanvulling op het directieteam van Empatec. Zijn verantwoordelijkheid ligt op het bestuurlijke deel van de bedrijfsvoering van Empatec en is daarvoor het eerste aanspreekpunt voor externe contacten. Wij zien zijn komst als een waardevolle aanvulling voor onze organisatie en kijken er naar uit om met hem samen te werken.