Swimfun neemt naturistenzwemmen opnieuw op in programmering

05-10-2021 JOURE – Al vanaf 2018 kunnen naturisten ‘s winters naakt zwemmen in Swimfun Joure en ook deze winter neemt het zwembad het naaktzwemmen op in de programmering. Afgelopen jaren konden naturisten bloot zwemmen in Swimfun Joure. Hier hebben vele bezoekers uit de regio dankbaar gebruik van gemaakt. Alle avonden waren een doorslaand succes met honderden bezoekers per avond.

Door het succes van afgelopen jaren heeft Swimfun besloten een vervolg te geven aan het naturistenzwemmen. Op 7 november, 9 januari en 6 maart wordt het naturistenzwemmen georganiseerd in uitgebreidere vorm, onder andere de wildwaterbaan en het buitenbad zullen geopend zijn. Het naturistenzwemmen is buiten reguliere openingstijden van het zwembad.

Swimfun is met ongeveer 240.000 recreatieve bezoekers per jaar de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste attracties van Friesland. Naast de recreatieve bezoeker wil Swimfun ook ruimte bieden aan andere gebruikers en doelgroepen in het complex. Het naturisten zwemmen is daar een mooi voorbeeld van.