Wijzigingen Openbaar vervoer

22-12-2021 LEMMER – Vanaf 9 januari 2022 veranderen de dienstregelingen van het openbaar vervoer. Voor reizen van en naar Lemmer is de volgende informatie beschikbaar.

Lijn 42 van Sneek via Spannenburg naar Lemmer (rijdt alleen op werkdagen)
Vanaf de meivakantie tot de zomervakantie rijdt lijn 42 een beperkte dienstregeling. De ritten vanaf Sneek naar Lemmer om 6.18 uur en 17.19 uur en de ritten vanaf Lemmer naar Sneek om 6.42 uur en 18.26 uur rijden dan niet.

Lijn 47 van Sneek via Balk naar Lemmer
Geen wijzigingen.

Lijn 48 van Heerenveen via Delfstrahuizen naar Lemmer (rijdt niet op zondag)
Vanaf de meivakantie tot de zomervakantie rijdt lijn 48 een beperkte dienstregeling. De rit vanaf Lemmer naar Heerenveen om 6.59 uur en de rit vanaf Heerenveen naar Lemmer om 16.39 uur rijden dan niet.

Qliner 315 van Groningen via Heerenveen, Joure en Lemmer naar Emmeloord
In Groningen wordt in beide richting via het Hoogkerk P+R en via de Peizerweg gereden.

Tussen Emmeloord en Heerenveen rijdt de bus de gehele dag 2x per uur (momenteel op sommige momenten tussen Lemmer en Emmeloord nog 1x per uur). Tussen Groningen en Heerenveen rijden de bussen buiten de vakanties 4x per uur (momenteel op sommige momenten 2x per uur). Tijdens de vakanties rijden de bussen 2x uur tussen Heerenveen en Groningen.

Vanwege de werkzaamheden aan de Ring Zuid in Groningen in het voorjaar van 2022 verruimen we de tijden met 2 tot 6 minuten.

Qliner 324 van Groningen via Drachten, Heerenveen, Joure en Lemmer naar Emmeloord
In Groningen wordt in beide richting via het Hoogkerk P+R en via de Peizerweg gereden. Vanwege de werkzaamheden aan de Ring Zuid in Groningen in het voorjaar van 2022 verruimen we de tijden met 2 tot 6 minuten.

Lijn 695 van Leeuwarden via Joure naar Lemmer (rijdt alleen op werkdagen)
In Leeuwarden rijdt de bus niet via het Ruiterskwartier en de Harmonie, maar via de Westersingel.